Εκδόσεις - Κρατήσεις εισιτηρίων: 22840 32373, 31217, 31895 Κινητό: 6972077896
Επιστροφή στην αρχική
Ταξιδιωτικό πρακτορείο Ιωάννης Γ. Ξύδης | ΣίφνοςΕδώ και 100 χρόνια η συνεχής παρουσία του ονόματος Ταξιδιωτικό πρακτορείο Ιωάννης Γ. Ξύδης | ΣίφνοςΞΥΔΗΣ στο ναυτιλιακό τομέα, κατατάσσει το ναυτικό πρακτορείο ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΥΔΗΣ στις πρώτες θέσεις στον τομέα των πρακτορεύσεων επιβατηγών πλοίων, των εκδόσεων και κρατήσεων εισιτηρίων στο νησί της Σίφνου. Ο Ιωάννης Ξύδης υπήρξε πρωτοπόρος στις πρακτορεύσεις πλοίων στην Σίφνο και ένας από τους ανθρώπους που συντέλεσε στην εξέλιξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού με το λιμάνι του Πειραιά αλλά και των άλλων νησιών των Κυκλάδων. Με την πάροδο των χρόνων η ιδιότητα του κεντρικού πράκτορα μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά. Μεταξύ άλλων θρυλικών επιβατηγών που κατά καιρούς εξυπηρετούσαν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σίφνου με τον Πειραιά, ο Ιωάννης Γ. Ξύδης υπήρξε πράκτορας των ΕΓ ΕΣΠΕΡΟΣ, ΕΓ ΚΑΝΑΡΗΣ , ΕΓ ΜΙΑΟΥΛΗΣ, ΕΓ/ΟΓ ΙΟΝΙΟΝ, ΕΓ/ΟΓ ΜΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ και ΕΓ/ΟΓ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
Σήμερα τα ταχύπΤαξιδιωτικό πρακτορείο Ιωάννης Γ. Ξύδης | Σίφνοςλοα SPEEDRUNNER II της και SPEEDRUNNER IVΤαξιδιωτικό πρακτορείο Ιωάννης Γ. Ξύδης | Σίφνος της Aegean Speed Lines και το ΕΓ/ΟΓ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ της ΖΑΝΤΕ Ferries συνεχίζουν την παράδοση της οικογένειας Ξύδη στην πρακτόρευση πλοίων. κεντρικό πρακτορείο της Xidis Travel, βρίσκεται στον εμπορικό δρόμο της Απολλωνίας (στενό) ενω διαθέτει επίσης υποκατάστημα στο λιμάνι των Καμαρών, πλησίον του λιμεναρχείου Σίφνου.
Με την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας στην έκδοση και κράτηση εισιτηρίων, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας και φροντίζει για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας. Πλέον το πρακτορείο μας καινοτομεί, με την έκδοση εισιτηρίων online. Προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στις καλύτερες τιμές από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των θαλασσίων μεταφορών της Σίφνου και όχι μόνο