Απολλωνία - Σίφνος Τηλέφωνο - Fax: 22840 31217 Κινητό: 6945917235 :

Το παρελθόν

Το 1903 ο Γεώργιος Ξύδης άνοιξε το πρώτο παντοπωλείο στην καρδιά της ΑπολλSUPER MARKET - Ιωάννης Γ. Ξύδηςωνίας, στον χώρο που σήμερα λειτουργεί το Super Market του Ιωάννη Ξύδη. Στο παραδοσιακό ‘μπακάλικο’ μπορούσε κανείς να βρει είδη καθημερινής οικιακής χρήσεως αλλά και ποικιλία τροφίμων.Παράλληλα αποτελούσε σημείο συνάντησης όλων των Σιφνιών καθώς στους χώρους του λειτουργούσεSUPER MARKET - Ιωάννης Γ. Ξύδης και το μοναδικό στην Σίφνο παράρτημα της Εμπορικής Τράπεζας, της οποίας ο Ιωάννης Ξύδης αποτελούσε και τον μοναδικό αντιπρόσωπο. Στο πέρασμα των χρόνων το παντοπωλείο ανέπτυξε τις δραστηριότητες του στον χώρο του λιανικού εμπορίου αλλά και της χονδρικής πώλησης με αποτέλεσμα την ίδρυση την εταιρίας ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ. Το 1999 η εταιρία με στόχο να ανταποκριθεί στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των SUPER MARKET - Ιωάννης Γ. Ξύδης προϊόντων αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, γίνεται μέλος του δικτύου SUPER MARKET PROTON του ομίλου “Ελληνική Εταιρία Αγορών” (ΕΛ.ΕΤ.Α) και παράλληλα δημιουργείται κεντρική αποθήκη η οποία λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Χρυσόστομο του Κάτω Πεταλιού.


Το παρόν

SUPER MARKET - Ιωάννης Γ. ΞύδηςΜε τις στρατηγικές αυτές κινήσεις, η εταιρία εξελίσσεται και αναπτύσσεται ραγδαία. Σήμερα το SURER MARKET ΞΥΔΗ, διατηρεί ηγετική θέση στον χώρο του λιανεμπορίου και της χονδρικής πώλησης στο νησί της Σίφνου. Ο ιδιόκτητος στόλος μας από φορτηγά οχήματα διαφορετικών χωρητικοτήτων εξασφαλίζει άμεσα, με σιγουριά και ασφάλεια την τροφοδοσία των καταστημάτων σε κάθε γωνιά της Σίφνου.


Το μέλλον


Οι στόχοι μας είναι:SUPER MARKET - Ιωάννης Γ. Ξύδης
- Να προβλέπουμε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας με επαγγελματισμό και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για υψηλής ποιότητας προϊόντα και υSUPER MARKET - Ιωάννης Γ. Ξύδηςπηρεσίες.
- Να κρατάμε ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τον καταναλωτή , ώστε να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στις καταναλωτικές συνήθειες στο νησί της Σίφνου
- Να προωθούμε τα Ελληνικά προϊόντα στηρίζοντας έτσι την απασχόληση στην Ελλάδα και την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων.
- Nα διατηρούμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και να αυξάνουμε την παραγωγικότητα μας.SUPER MARKET - Ιωάννης Γ. Ξύδης
- Να διατηρούμε καλές σχέσεις συνεργασίας με τους προμηθευτές και τους άλλους συνεργάτες μας, και έτσι να καλλιεργείται ένα κλίμα αμοιβαίαςSUPER MARKET - Ιωάννης Γ. Ξύδης εμπιστοσύνης που βοηθάει στην επίτευξη των στόχων και των δύο πλευρών.
Στο supermarket "ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ" θα βρείτε φρέσκα φρούτα, όλα τα είδη μαναβικής, αλλαντικά, τυροκομικά, κατεψυγμένα, είδη παντοπωλείου, χαρτικά, είδη καθαρισμού, καλλυντικά και οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε ένα σύγχρονο supermarket

     

Super Market
Ιωάννης Γ. Ξύδης & ΣΙΑ Ε.Ε
Απολλωνία τ.κ. 84003, Σίφνος
Τηλέφωνο - Fax: 22840 31217
Κινητό: 6945917235

   
powered by www.insifnos.gr
All Rights Reserved. Copyright 2008 © www.xidis.com.gr